Hannula Renholm's Pepita I Panama

Prada KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä.

Prada on mieletön manchesteriterrieri, sillä on motivaatiota viilata tokossa liikkeitä ja se on tulta ja tappuraa agilityradalla. Prada kanssa harrastan tavoitteellisesti sekä agilitya, että tokoa.  Prada rakastaa kaikkea, sille elämä on ainaista iloa ja riemua. Prada on mielestäni mieletön koira ja olen iloinen, että saan jakaa aikani sen kanssa, on huippua treenata koiran kanssa jolta motivaatio ei lopu koskaan! Prada on hyvin saalisviettinen koira, mikä on mielestäni hyvä asia, koska se on rodulle ominainen piirre. Pradaa motivoituu niin lelulla kuin namillakin. Prada on rotumääritelmän mukaan oikean kokoinen narttu, se on rakenteeltaan ehkä hieman vinttikoiramainen. Prada on menossa syksyllä 2012 terveystarkastuksiin, jos tulokset ovat hyvät, astutan Pradan keväällä 2013 Rattustrap Black Sheep uroksella, joka asuu kasvattajiensa luona Briteissä. Mielenkiinnolla jään odottamaan millaisia jälkeläisiä tämä narttu jälkeensä jättää.


***

Prada is insanely awesome Manchester Terrier. It is the strength to do obedience training courses carefully, and it is the fire when it comes to agility. To Prada life is a celebration, he loves everyone and wants to be involved in doing whatever. Prada is a dog with big heart, and I think I'm glad that I get to share my time and life with it. It is the top that I can do work with the dog whose motivation is never-ending. Prada is a very high prey drive, it is a good thing because it is the characteristic of this breed.

Prada is bitch in right size, structure may be a bit like a whippet. Prada is going on in autumn 2012 for health inspection, if the results are good,  Prada's mating is in spring 2013 sire would be Rattustrap Black Sheep male who lives at breeders in Britain. I look forward with great interest what kind of offspring this bitch to leave behind.